Giresun’un sevilen Kuran Kursu hocalarından Nuri Genç (91) son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Ankara Şehir Hastanesinde Koronavirüs tedavisi görürken hayatını kaybeden Nuri hocanın naaşı Pazar akşamı memleketi Bulancak’a getirildi.
Pazar akşamı Ballıca Mahallesi’ndeki evinin önünde helallik alınan Nuri Hocanın naaşı daha sonra Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bulancak Sarayburnu Camiine getirilen Nuri Hocanın cenazesi, burada kılınan cenaze namazından sonra Piraziz Tepeköy’de bulunan aile kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Giresun il Müftü Yardımcısı Yusuf Genç’in (oğlu ) kıldırdığı cenaze namazına Giresun Valisi Enver Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mahmut Göl, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal
Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ordu ve Giresun Belediye Başkanları, ilçe müftülükleri, STK temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Giresun il Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, babası Nuri Genç hoca’nın cenaze namazına katılanlara, mesaj ve telefon ile başsağlığı dileyenlere teşekkür etti. Merhum Nuri genç hocamıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.
(FİKRET BIYIK)