31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ak Partiden Giresun’un Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı olan Uğur Melikoğlu bir aday gibi çalışmalarına devam ediyor.
Millete hizmet için talip olduğum bu yolda partimiz görev verirse halkımız da takdir ederse tevazuunun her zaman ön planda tutulduğu, samimiyet ve gayret içerisinde milletimize hizmet edeceğiz” diyen Melikoğlu vaktinin çoğunun vatandaşları ziyaret ederek ve onların sorunlarıyla ilgilenerek geçiriyor.
“CHP’li belediyenin ekonomik istikrarsızlığa sürüklediği belediyeyi Ak Parti olarak alacağız ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” diyen Melikoğlu, ben dün de, bugün de büyük, küçük ,hasta yaşlı hep milletimizin içinde ve yanındayım,onlara yardım etmek,onlara yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu, aday gösterilmesem de partimizin ve davamızın peşinde olacağız, vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.