Antalya kampı sonrası iki günlük izne çıkan Giresunspor, Aydeniz Et Balıkesirspor ile yapacağı maç için dün sahaya indi
TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, bir saat süren antrenmanla zorlu doksan dakika hazırlıklarına başladı.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirterek, “İnşallah liderliğimizi sürdüreceğiz. Hedefimiz sezon sonuna kadar mücadele etmek.” dedi.
ANTRENMANLAR YENİ SAHADA
Öte yandan Giresunspor’un mevcut antrenman sahası bakıma girdi. Çotanaklar’ın bir süre antrenmanlarını Çotanak Spor Kompleksi’ndeki sahada yapacağı kaydedildi.
TRİBÜNLERİN BOŞ OLACAK OLMASI ÜZÜCÜ
Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacakları ilk maça taraftarsız çıktıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.
Karademir, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yeni evimizdeki ilk randevumuz bu hafta sonu. Keşke bu güzel günde Çotanak taraflarımız da yanımızda olabilseydi. Pandemi olmasaydı bence bu maçta tribünler tıklım tıklım dolardı diye düşünüyorum. İnşallah galip geleceğiz ve bu üç puanı taraftarımıza armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.