Espiye Belediyesi araç parkını güçlendirdi

Espiye Belediyesi, Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin yaptığı girişimler sonucu, Espiye Hazır Beton-Espiye Enerji A.Ş bünyesine 2024 model Ford Cargo 35-42 P serisi 38 metrelik Zoom-Line marka beton pompası kazandırıldığı belirtildi.

Espiye Belediyesi araç parkını güçlendirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.02.2024
23
A+
A-

Yeni aracın satın alınmasında Espiye Belediyesi’nin öz kaynakları kullanıldı. Bu yatırımın bölge halkına daha etkili ve hızlı hizmet sunmak, altyapı projelerine destek sağlamak ve inşaat sektöründeki taleplere yanıt vermekte kolaylık sağlayacağı kaydedildi.

2024 model Ford Cargo, modern teknolojisi ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

38 metrelik Zoom-Line marka beton pompası, inşaat süreçlerini optimize ederek verimliliği artırırken, projelerin daha etkili bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayacak.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, yeni beton pompasının Espiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bu güçlü ve modern araç, Espiye’nin altyapısını güçlendirecek, inşaat projelerimize hız kazandıracak ve bölgemizin kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi.

Başkan Karadere yapılan bu yatırımın şirketin ve ilçenin büyüme hedeflerine uygun olduğunu belirterek, “Yeni beton pompamızla daha geniş bir hizmet ağı oluşturmayı ve kaliteli beton üretimini sürdürmeyi hedefliyoruz. Espiye halkına daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI